… är när nöjda kunder hör av sig.

Hej Petter.

Ville bara tacka för att du lyckades få mig att vid 29års ålder inse att styrketräning behövs.

Jag har under hela mitt liv totalvägrat allt som heter styrketräning, har väl haft förmånen att ha goda gener som svarat på den måttliga dos av styrketräning kroppen fått från fotboll och arbete.

Men sen jag var 25 har jag dragits med mycket skador och problem med rygg och mage. Opererades för brock i bukväggen och trodde att min aktiva fotbollskarriär tog slut med det.

Men suget kom tillbaka och efter ett antal misslyckade försök till omstart, så bestämde jag mig för att prova bygga upp mig ordentligt före.

Och efter att du tagit tid och kollat på mig och lagt upp ett träningsschema för den första tiden. Så har jag hittat en väg tillbaka till fotbollen. Efter din startcoachning har jag kunnat arbeta mig vidare med egna mål och inspiration till muskelbyggande och med godhjälp av en kunning vän har jag kunnat hålla i styrketräningen till 5-6pass i veckan och fått mycket goda resultat.

Nu ett år senare är

All min värk är borta, har inte längre smärta i kroppen efter träning/sömn.

Min migrän har i princip försvunnit helt, och allmäntillståndet har förbättrats flera nivåer.

Jag har inte varit sjuk i närheten lika ofta som jag brukade.

Jag har ökat min maximala muskelstyrka med 60-90% i samtliga basövningar och kanske över 100% i visa teknikövningar. Och detta samtidigt som jag tappat 10% i kroppsvikt.

Och framförallt så känner jag att detta är något som jag borde börjat med för väldigt många år sedan, för att bli en bättre fotbollspelare. För även om jag haft lång frånvaro från fotbollen så upplever jag det som att jag nu är en mycket bättre fotbollspelare än jag var sist jag var aktiv!

Sen vill jag även passa på att tacka dig för att du varit en fantastiskt förebild, lagkamrat och fotbollstränare. Det var dig man såg upp till när du kom från tillbaka från Portugal och man skulle ta en plats i seniorsammanhang.

Det var du och Christer H som gav mig chansen och trodde på mig som fotbollspelare när många gett upp.

Och det var du som återigen gav mig inspiration att hitta mig själv och min glädje till fotboll, när jag själv trodde jag var slut…..

Så tack för allt, det betyder mer än du någonsin kunnat föreställa dig!

Och lycka till med fortsättningen, du är grym!

Med vänlig hälsning Tommy Mörsare Alviks Ik