Referenser

referenser-siluetter-par2

Therese Kjellberg, Brommapojkarna 00-03

”Brommapojkarna 00-03 vill tacka dig för din hjälp med kostråden till laget. Laget har idag vunnit Peking cup i Norrköping och en stor del av vinsten beror på en väl sammansatt kost med bra mellanmål. Alla spelare och ledare hälsar och tackar!.”

Therese Kjellberg
Brommapojkarna 00-03


Mikael Sandgren, Kiropraktiker Nova gym i Kalix

”Vi har haft ett lyckat samarbete. När jag vill få kunden att gå vidare med sin träning efter mina behandlingar/korrigeringar kan jag lita på att Petter följer upp med rätt träning.”

Mikael Sandgren
Kiropraktiker Nova gym i Kalix


Mikael Ahlfors, Utbildningsansvarig på Feelgood

”Petters kunskaper inom korrektiv funktionell träning och programdesign har varit ovärderliga för min planering till Åre Extreme. Nu kan jag lägga mindre tid på träning men får bättre resultat.”

Mikael Ahlfors
Utbildningsansvarig på Feelgood


Jonathan Hedström, Hockeyspelare, Piteå HC

”Petter har hjälpt mig med det mesta, allt från glutenfri kost, kosttillskott till smartare, tidssparande försäsongsträning.”

Jonathan Hedström
Hockeyspelare, Piteå HC


Linus Omark, Hockeyspelare Edmonton Oilers

”Petter har hjälpt mig att optimera uppbyggnadsträningen och min hälsostatus senaste sommaren efter mitt benbrott. Samma säsong vann jag poängligan i Schweiz.”

Linus Omark
Hockeyspelare Edmonton Oilers


Anders Nilsson, Hockeymålvakt New Jersey Devils

”När jag i sommar ville planera träningen inför nästa säsong så fick jag tips att kontakta Petter för en optimal programdesign. Han hjälpte mig med olika program för att komma över till campen på bästa tänkbara sätt. Under våran kostgenomgång så påpekade han att jag förmodligen var glutenintolerant. Tre månader senare så visade det sig stämma när jag gjorde en utredning i USA.”

Anders Nilsson
Hockeymålvakt New Jersey Devils


Barzam Jamshidi, Fotbollspelare Piteå IF

”Innan jag kontaktade Petter hade jag haft massor med problem med ett jobbigt diskbråck i ryggen och testat det mesta med rehab och olika läkare. Nu var nästa steg operation, att spela fotboll var inte ens att tänka på. Efter att ha jobbat med Petter en vinter kunde jag återgå till fotbollsspel utan att behöva göra något ingrepp, har sedan dess spelat två säsonger utan skador.”

Barzam Jamshidi
Fotbollspelare Piteå IF