in-shape

Jonathan Hedström

”Petter har hjälpt mig med det mesta, allt från glutenfri kost, kosttillskott till smartare, tidssparande försäsongsträning.”

Read More
in-shape

Linus Omark

”Petter har hjälpt mig att optimera uppbyggnadsträningen och min hälsostatus senaste sommaren efter mitt benbrott. Samma säsong vann jag poängligan i Schweiz.”

Read More
in-shape

Anders Nilsson

”När jag i sommar ville planera träningen inför nästa säsong så fick jag tips att kontakta Petter för en optimal programdesign. Han hjälpte mig med olika program för att komma över till campen på bästa tänkbara sätt. Under våran kostgenomgång så påpekade han att jag förmodligen var glutenintolerant. Tre månader senare så visade det sig stämma när jag gjorde en utredning i USA.”

Read More
in-shape

Barzam Jamshidi

”Innan jag kontaktade Petter hade jag haft massor med problem med ett jobbigt diskbråck i ryggen och testat det mesta med rehab och olika läkare. Nu var nästa steg operation, att spela fotboll var inte ens att tänka på. Efter att ha jobbat med Petter en vinter kunde jag återgå till fotbollsspel utan att behöva göra något ingrepp, har sedan dess spelat två säsonger utan skador.”

Read More