Elit & Juniorträning

443A1254-elitperformance

Foto: Viveka Österman

Lämna inget åt slumpen jag kan vara din rådgivare, PT eller coach på distans.

Fystester

Jag kommer ut till er anläggning och testar ert lag i sprintar, hopp (tre olika), drag, press och idrottsanpassad uthållighet. Jag har med mig professionell testutrustning som används på alla idrottscolleges i USA exempelvis Just Jump och Just Run-tidtagning. Jag har under fem års tid jobbat med att träna och testa olika idrotter i Luleå, bla fotboll, innebandy, ishockey mm. Jag tillhandahåller all utrustning och er klubb står för protokoll och sammanställning.

Pris
3000 kr / tillfälle

Fysträning

Jag kommer ut till er träningsanläggning och har ett fyspass efter era önskemål. Det kan vara löpskolning, kombinationsträning, cirkelträning, spänst/snabbhet/agility, kontrastmetoden, konditionsträning, nya uppvärmningsrutiner mm.

Pris
1500 kr / h

4771378

FOTO: Linda Wikström

Northland Basket, SM-guld 2014 & 2015

Individuell fotbollscoachning / Toppning

Brinner du för att bli bra i fotboll? Vill du få individuell coachning för att utveckla din koordination din teknik, snabbhet, rörlighet och vässa dina skills. Eller är du en förälder som vill ge ditt barn extraträning i teknik som kanske inte alltid erbjuds ute i föreningarna?

För att kunna sticka ut ur massan och ta det där extra steget för att nå din fulla potential så kan jag bygga upp dina färdigheter. Jag har en unik kompetens med individanpassad teknikträning och skillsträning. Många spelare i Norrbotten saknar den avslappnade tekniken och de rätta verktygen för att klara ”en-mot-en” situationerna, kunna ta ner en boll som kommer studsande, skapa sig mer tid osv.

Jag har själv en idrottskarriär inom fotboll bakom mig. Den lärde mig mycket om min kropp och jag hann med spel i superettan och även 2 säsonger professionellt i Portugal.

Pris
Beror på tid och tillfälle, kontakta mig för prisuppgift.

Workshops

Löpteknik

Praktiskt och teoretisk utbildning med vidoeanalys, 3 timmar
Vi har haft löparskor i ca 40 år. Varför ökar skadestetestiken ständigt för löpare? Trots att skorna blir allt ”bättre” och dämpningen ”effektivare”. De nya tjockare sulorna gör att vi slarvar med fotistätningen och rullar på hälarna. Jag lär ut löpteknik för en effektivare och mer ergonomisk löpning.

Kettlebell

Grundutbildning, 3 timmar
Jag lär ut grunderna i Kettlebellträningen. Swingen, Get ups och Goblet Squat.

Funktionell Träning

3 timmar
Hur använder jag alla dessa funktionella redskap? Swissballs, kettlebells, kabelmaskiner, medicinbollar gör träningen effektivare, roligare och mer utmanande. Ute i verkligheten har vi sällan hjälp av rygg och sittstöd då vi ska trycka, dra, pressa osv…

Pris
8.000 kr / workshop