Konsultationer

443A1397-konsultationer

Foto: Viveka Österman

Vi sitter ner och går igenom dina behov. Därefter utarbetar vi strategier för att nå dina mål eller lösa dina problem.

Kostrådgivning

Jag hjälper dig med ett specialdesignat kostupplägg utifrån dina egna förutsättningar och mål. Jag är utbildad Holistiskt Nutritionscoach Level 2 genom Chek Institut i San Diego. Även läst näringsmedicin genom Holistic och en rad fristående näringsutbildningar. Jag ansvarar för både Luleå Hockeys, Northland Baskets och LF Baskets A-lags kostrådgivning och hjälper personer/idrottsmän och kvinnor över hela landet.

Antal min Pris
60 min 900 kr
90 min 1200 kr

Avancerad kost och träningskonsultation

Du får ett frågeformulär att fylla i och som du skickar till mig 3 dgr innan vårt möte. Under själva mötet går vi igenom din kost och livsstil, dina träningsvanor mm. Jag tittar även på din hållning, vart du är stark/svag, vart du är lång eller tight. Därefter designar jag ett program där du får både korrektiva stretchövningar, styrkeövningar, kost och träningsupplägg. Ett unikt upplägg som bara vi som är licensierade korrektiva funktionella tränare jobbar med.

Pris
900 kr/timme | Normalt tar det 3-4 timmar att gå igenom allt samt sammanställa.

Telefon-/Skypekonsultation

På grund av ökad efterfrågan så finns numera möjlighet att boka telefon- eller skypekonsultationer för att till exempel följa upp era befintliga kostupplägg, träningsprogram eller bara få rådgivning. Vi bokar en tid och jag ringer upp dig när vi avtalat.

Antal min Pris
30 min 500 kr
90 min 900 kr